Raak geïnspireerd in Amsterdam


Ons hoofdkantoor in Amsterdam is de ideale plek voor een creatieve sessie en om je onder te dompelen in de laatste trends en ontwikkelingen.

Locatie


Centrum van Amsterdam
De locatie in het centrum van Amsterdam biedt perfecte mogelijkheden om inspiratie op te doen in de ‘echte’ wereld: door winkelende consumenten te observeren of de nieuwste flagship en concept stores te bezoeken aan de Leidsestraat. Aan het einde van een drukke workshopdag, kan je team genieten van een maaltijd in een van de uitstekende restaurants in de buurt.

Inspirerende workshopruimte
Onze workshopruimte is met zorg ingericht. Het is een lichte en inspirerende ruimte die nieuwe ideeën en open discussies uitlokt. De ruimte kan flexibel worden aangepast aan de groepsgrootte en de verschillende onderdelen in een workshop. Op de MagicWall, twee enorme magneetmuren, geven we een visueel overzicht van het proces en de resultaten van de dag. Een fantastisch hulpmiddel tijdens een workshop.

Huur workshopruimte
Het is mogelijk om de SunIdee workshopruimte te huren voor bijeenkomsten en workshops tot 15 personen. De ideale locatie voor een inspirerende dag met uw team!
Door onze ruime ervaring met verschillende typen workshops, kunnen we u ook gericht helpen om het workshop programma aan te scherpen en suggesties aan te dragen voor het vergroten van de effectiviteit van uw meeting.
Neem contact op met SunIdee voor beschikbaarheid en prijzen. U kunt maximaal zes weken van tevoren boeken.

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking

Prinsengracht 739-741
1017 JX Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 6244 291
info@sunidee.com