Online media

Start het gesprek met je klant.

Waarom zijn online media belangrijk?

Online media zijn een goede manier om in contact te komen met klanten die in toenemende mate hun informatie van het internet halen en daarbij verschillende applicaties gebruiken. Vanaf hun mobiele apparatuur kunnen ze overal online. Internet is de mond-tot-mondreclame van de 21e eeuw, waarin meningen en ideeën zich steeds sneller verspreiden.
Binnen deze online-omgeving bespreken klanten alles, inclusief jullie producten en merken. Als je de klant echt centraal wil zetten in jullie organisatie, is het belangrijk om deel te nemen aan dit gesprek.

Door het landschap van de nieuwe media te verkennen:

  • Help je aan de verwachtingen van je klanten te voldoen.
  • Raak je geïnspireerd door echte klanten.
  • Kun je nieuwe kansen voor je organisatie ontdekken en nieuwe businessmodellen genereren.

Wanneer jullie de stap willen maken naar online media is het belangrijk dat je binnen de organisatie op één lijn zit:

  • Wat willen jullie bereiken?
  • Welke mogelijkheden willen jullie verkennen?
Om dit te bereiken is het belangrijk om met multidisciplinaire teams te werken zodat de juiste mensen betrokken worden.

Jullie kunnen de digitale campagne voor verschillende doeleinden gebruiken:
  • Om je huidige business te verbeteren. In dit geval zijn co-creatie, sociale media, online focusgroepen en een zelfbedieningsplatform voorbeelden van nuttige tools.
  • Om nieuwe business te creëren. E-commerce, webshop/retail en mobiele applicaties zijn voorbeelden van nuttige tools.

Hoe kan SunIdee helpen?


Online Strategie

Een duidelijke online strategie helpt je organisatie om het maximale resultaat uit jullie online acties te halen. SunIdee helpt je met het definiëren van de aanpak en acties voor de verschillende media. Met onze Roadmap tool maken we een concreet plan hoe je online met je klanten in contact komt.

Creatief - brainstorm - co-creatie

We helpen je om je inzicht verder te verdiepen door co-creatiesessies met klanten, door workshops of met behulp van online focusgroepen. We werken samen met een netwerk van lokale bureaus om het creëren van inzichten in internationale projecten te faciliteren. Verder werken we samen met marktonderzoekbureaus om de inzichten kwantitatief te testen.

Conceptontwikkeling

SunIdee heeft duidelijke methodes ontwikkeld om consumenteninzichten die jullie in de online wereld hebben verzameld te vertalen naar sterke proposities. Daarnaast kunnen we je helpen bij het valideren van deze proposities bij je klanten.

News