Thursday
Feb092012

Deborah Nas

Achtergrond

Na mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft en uitdagende functies op het gebied van innovatie bij Philips en KPN ben ik in 2002 SunIdee gestart, samen met Michiel Oudakker. Het afgelopen decennium was een geweldige reis vol innovatieve uitdagingen en inspirerende projecten. Met dank aan onze fantastische klanten!

Passie

De drijfveren van mensen fascineren mij. Waarom doen ze wat ze doen? Hoe laten ze zich beïnvloeden in hun beslissingen op rationeel en op emotioneel vlak, op bewust en op onbewust niveau? Wanneer je dit begrijpt, openbaren zich vanzelf nieuwe kansen voor innovatie. Voor nieuwe producten en nieuwe diensten die écht waarde toevoegen. En dat geeft me energie.

Ervaring

Als één van de oprichters van SunIdee hou ik me voor een groot deel bezig met het uitbouwen van ‘The bright way to innovate’: het ontwikkelen van nieuwe manieren om innovatie nog slimmer, effectiever en leuker aan te pakken. Ik werk samen met toonaangevende merken aan strategische uitdagingen en het klantgerichter maken van organisaties. Klantinzichten in combinatie met portfolio-analyses spelen in deze projecten meestal een centrale rol.


Ik werk graag aan


 

 

 

 

Recente projecten

Amstel – Co-creatie innovatieproject

 

Leaseplan – Strategie en productontwikkeling om succesvol een nieuwe markt te betreden

 

NFI – Klantgericht productportfolio