Thursday
Feb092012

Ernestine van Herwerden

Achtergrond

Mijn achtergrond in de Moderne kunst en Dutch Design geeft mij het juiste oog om grote bewegingen en processen te overzien en details hierin te duiden. Door het delen van kennis over trends en maatschappelijke ontwikkelingen en het maken van onverwachte combinaties daag ik organisaties uit om op zoek te gaan naar vernieuwing. Ik geloof dat creatieve innovatie op basis van consumenteninzichten van onmisbaar belang is voor alle merken en organisaties. Mijn praktische manier van kijken en luisteren en natuurlijke nieuwsgierigheid creëren een goede balans tussen denken en doen.

Passie

Ik ben altijd op zoek naar verrassende inzichten vanuit consumenten, inspirerende bedrijven en de wereld om ons heen en gebruik deze als bouwstenen voor vernieuwende connecties. Ik ben een enthousiaste bouwer. Mijn hart gaat sneller kloppen van het moment dat we samen een product of dienst nog mooier, relevanter en daardoor beter maken.

Ervaring

Zowel binnen het bedrijfsleven als aan bureauzijde heb ik ruime ervaring met Design Thinking tools, zowel in B2B als B2C. Dit zijn uitstekende tools om in co-creatie met organisaties een vertaling te maken van inzichten naar groeistrategieën, product- en dienstinnovaties en vernieuwende marketing. Mijn sociale vaardigheden en oog voor politiek stellen me in staat om vernieuwing door organisaties heen te loodsen en draagvlak bij alle stakeholders te ontwikkelen.