Thursday
Feb092012

Loes van der Putten

Achtergrond

Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt aan klantgerichte marketing en strategische innovatie bij ING heb ik besloten het thema duurzaamheid een belangrijkere rol in mijn werk te laten spelen. Ik heb mij hierin verdiept met de master Environment and Resource Management aan de Vrije Universiteit en ben mijn eigen consultancy op het gebied van duurzame ontwikkeling gestart. Ik heb gekozen voor een partnerschap bij SunIdee omdat ik geloof dat innovatie de ultieme manier is om duurzaamheid op een succesvolle manier te integreren in de activiteiten van een bedrijf.

Passie

Het is mijn passie om bij te dragen aan een duurzame maatschappij: een maatschappij waarin duurzaamheid zich in het hart van mensen en bedrijven heeft genesteld; waar economische belangen in balans zijn met duurzaamheids- en sociale belangen; waar duurzaamheid niet langer een noodzakelijkheid is maar een voedingsbodem voor groeikansen.

Ervaring

Mijn ervaring is vooral gericht op innovatie met een focus op duurzaamheid en diensten, altijd vanuit het perspectief van de klant. De unieke combinatie van mijn bedrijfseconomische achtergrond en mijn ervaring op het gebied van duurzaamheid is bruikbaar in het creëren van toegevoegde waarde voor klanten, bedrijven en de maatschappij.