Thursday
Feb092012

Maarten Zinkstok

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd als Industrieel Ontwerper aan de Technische Universiteit Delft in Strategic Product Design. Tijdens mijn afstuderen, heb ik een tool ontwikkeld die organisaties in staat stelt om nieuwe productideeën die leven in een organisatie te delen en mensen echt te betrekken bij de ontwikkeling van deze ideeën. Omdat ik tijdens mijn studie bij SunIdee stage had gelopen, wist ik precies waarom ik hier na mijn afstuderen aan de slag wilde gaan: zakelijke uitdagingen aangaan met een ontwerpaanpak.

Ik werk graag aan

Ik werk graag aan projecten waar teams op zoek zijn naar creatieve manieren om een uitdaging aan te gaan, het liefst met een team van breed georiënteerde mensen. Het is fantastisch om een creatieve, energieke sfeer te creëren waarin iedereen bezig is met het bedenken van nieuwe ideeën. Ik inspireer mensen door ze te laten nadenken vanuit het klantperspectief en door ze de verschillende visies op een probleem met elkaar te laten delen.

Ervaring

In mijn studie heb ik me gericht op strategisch productontwerp; m.a.w. hoe kunnen nieuwe producten bijdragen aan de strategische doelstellingen van organisaties en hoe bepaal je deze doelstellingen. Tijdens mijn afstuderen heb ik me vooral beziggehouden met hoe een nieuw productidee zich ontwikkelt in een organisatie en hoe dit idee op een creatieve manier ondersteund kan worden door een tool voor intern gebruik.

Blog artikelen

Klik hier voor de laatste blog artikelen van Maarten.