Tuesday
Mar302010

Marianne Dekeyser

“Ik geloof echt dat er door mensen geïnnoveerd moet worden vóór mensen”

Achtergrond

Ik studeerde af in Marketing Management aan de school voor management in Reims and ronde mijn studie af met een postdoctoraal in Brand Management & Communicatie aan CELSA (Sorbonne, Parijs). Ik ben ook gediplomeerd coach voor innovatiemanagers.
Ik ben al 16 jaar werkzaam als innovatiespecialist voor bekende internationale organisaties maar ik werk ook zelfstandig als innovatieconsultant. Ik zit in invloedrijke Franse innovatiecommissies die zich bezighouden met management en duurzaamheid.

Passie

Dit motto is mijn drijfveer: “De geest is als een parachute, ze werkt alleen als ze open is.”* Daarom vind ik het inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te ontdekken die alternatieve manieren van denken stimuleren.
Maar vooral hou ik van eenvoud.

*Anthony J. D’Angelo

Ervaring

Ik heb veel en uitgebreide ervaring met het innovatieproces in een groot aantal bedrijfssectoren en projecten, bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe activiteit, innovatiestrategie of branding management.
Bij een innovatieve uitdaging werk ik graag samen met jullie multidisciplinaire teams. Ik help ze aan frisse ideeen en perspectieven, het maken van objectieve beslissingen zodat ze leiden tot unieke, concrete en positieve oplossingen.